top of page

Idea Hub Networking u novovotvorenom Coworkingu Pula


Nakon odličnih prošlotjednih vijesti o dugoočekivanom otvorenju Coworkinga u Puli čiji nas je dizajn naprosto oduševio, slijede i vijesti o događaju koji će probiti led kao prvi koji je smješten u prostore Coworkinga.


U četvrtak, 26. listopada 2023. godine, održat će se završno događanje IDEA HUB mentorstva u kojem je sudjelovalo deset poduzetnika i koji su u travnju ove godine predstavili svoje ideje i poduzetničke pothvate te se povezali s mentorima koji su ih pratili tijekom šest mjeseci i usmjeravali ih u tematskim područjima marketinga, financija, menadžmenta, startup-a i IT-ja uživo i online putem.


Događanje je otvorenog tipa te će se u prvom dijelu predstaviti poduzetnici čije će ideje i završni pitch ocjenjivati predstavnici žirija, nakon čega će se najboljem dodijeliti potpora u iznosu od 5.000,00 EUR namijenjena za razvoj i unaprjeđenje poslovanja. Međutim, ni drugo i treće plasirani neće ostati praznih ruku - omogućit će im se korištenje radne jedinice novootvorenog coworking poduzetničkog centra u trajanju od šest, odnosno tri mjeseca. Svim ostalim sudionicima mentorskog programa dodijelit će se pravo na mjesec dana korištenja open space prostora.


Drugi dio događanja namijenjen je umrežavanju svih sudionika, a organizira se u vidu meetup-a pod nazivom meetUPidea čiji je cilj okupiti predstavnike malih i srednjih poduzeća kojima su zanimljive predstavljene ideje, ali i one koji žele ostvariti suradnje u svom poslovanju što je ujedno i svrha samog projekta Coworking Pula.


Sudjelovanje na događanju je besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionika, prijave su obavezne putem sljedeće poveznice.


U nastavku možete pronaći i program događanja.


Izvor: IDA

Commentaires


bottom of page