top of page

Osnaživanjem do boljih usluga za poduzetnike – RASI na edukacijama Mreže BOND


Razvojna agencija Srce Istre (RASI) sudjelovala je proteklih tjedana na edukacijama za poduzetničke potporne institucije članice Mreže BOND, koja okuplja 91 instituciju s područja cijele Hrvatske.

Sredinom rujna je tako u Gospiću organizirana radionica za institucije s područja Istre, Kvarnera te Ličko-senjske i Karlovačke županije, kako bi ih se osnažilo za rad s budućom mrežom mentora koji će biti na raspolaganju poduzetnicima početnicima diljem Hrvatske. Sudionici radionice upoznali su se s uvjetima za odabir mentora i poduzetnika koji će biti mentorirani, dobili su korisne savjete za povezivanje mentora i poduzetnika, te primili naputke kako izvršiti analizu i evaluacija mentorskog procesa u okviru usluge mentorstva koje će njihova institucija pružati. Predavači su bili dr.sc. Miro Hegedić i Filip Stipančić iz inovacijske agencije Lean Startup Hrvatska, a radionicu je u svojim prostorima ugostio Razvojni centar Ličko-senjske županije u Gospiću.


Od 21. do 22. rujna na Plitvičkim jezerima održana je za polaznike istih institucija edukacija

o uspješnom javnom nastupu i prezentaciji, a sve s ciljem uspješnije komunikacije ciljeva i usluga Mreža BOND. Predavačice su bile Katarina Madirazza i Antonija Grbinićek, ispred govorničke akademije Demosten. Obje radionice organizirala je osnivačica Mreže - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO.


bottom of page