top of page

Posebne pogodnosti za žene, radionice za jačanje digitalnih vještina poduzetnika - sve to donosi ožujak u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP




Razvojna agencija Srce Istre pripremila je bogat program za poduzetnike u mjesecu ožujku u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP.


Svim ženama kroz cijeli mjesec ožujak odobravamo popust u iznosu od 30% na sve usluge Inkubatora. Cjenik usluga dostupan je na web stranici Pazin UP-a.


Za sve zainteresirane za  jačanje vještina poduzetnika i obrtnika za uspješnije oglašavanje, pripremili smo i dvije radionice koje će voditi Valentina Babić iz VB Creative.





Radionica „Canva za početnike“ očekuje nas, prigodno, na Svjetski dan poduzetnika – 5. ožujka, a pokriva osnove korištenja ovim sve popularnijim alatom za grafičko stvaranje. Radionica će se održati u popodnevnim satima, a predviđeno trajanje je tri sata. Druga radionica bit će posvećena kreiranju i zakazivanju sadržaja u Meti, trajat će sat i pol, zakazana je za 25. ožujka, i počinje u 17 sati!


Za svaku radionicu plaća se kotizacija u iznosu od 15,00 €. Kako smo mjesec ožujak posvetili ženama, za njih smo osigurali povlaštene cijene te će one radionice plaćati 10,00 €. Zbog veličine prostora, broj sudionika obje radionice ograničen je na maksimalno 15 osoba, stoga se prijavite na vrijeme na: petra.pekica@rasi.hr. Prijave za prvu radionicu otvorene su do 1. ožujka, a za drugu do 20. ožujka.


Sudionici trebaju za uspješno sudjelovanje na radionici donijeti osobno računalo i miša na kojem će moći izvoditi vježbe. Informacije vezane uz plaćanje kotizacije te detaljan program radionica šaljemo nakon prijave.

bottom of page