top of page

Postani digitalni nomad na jedan dan!


Svjesni da je „novo normalno“ već postalo normalno i jedino nam preostaje prilagoditi se najbolje što možemo i prilagoditi se modernim načinima rada koji nisu samo posljedica pandemije, nego i posljedica razvoja tehnologije i mogućnosti rada na bilom kojem mjestu, bilo kada, ako za to imamo adekvatnu opremu.


Digitalni nomadi se sve više i više spominju, a Hrvatska je prepoznala važnost „državljanina treće zemlje koji je zaposlen ili obavlja poslove putem komunikacijske tehnologije za tvrtku ili vlastitu tvrtku koja nije registrirana u RH i ne obavlja poslove ili pruža usluge poslodavcima na području RH” pa je od početka ove godine, prema Zakonu o strancima istima dozvoljen boravak u RH do godine dana uz zadovoljenje određenih kriterija i uvjeta.


Postavlja se pitanje, što naši poduzetnici imaju od toga? Imaju priliku umrežavanja s istima, uspostave potencijalne suradnje te razmjene ideja i stvaranja novih prilika za razvoj. Obzirom da u Pazinu postoji infrastruktura (PazinUP) koja omogućava poduzetnicima rast i razvoj, odlučili smo pozvati mlade ljude koji će tek postati poduzetnici, da sudjeluju u promociji modernog poduzetništva.

Kako?


Prijava i više informacija dostupno je ovdje, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na info@rasi.hr.


10 odabranih sudionika postat će statisti na jedan dan, a kao nagradu dobivaju ONLINE Excel tečaj za poslovne korisnike, a koji uključuje rad s datotekama, funkcijama, formulama, bazama podataka, grafikonima i pivot tablicama. Tečaj se može savladati gdje i kada vama odgovara. Baš kao pravom digitalnom nomadu !Σχόλια


bottom of page