top of page

Saznajte kako spriječiti burnout uz besplatno predavanje u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP

Ciklus brige o mentalnom zdravlju

U Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP nastavljamo s ciklusom besplatnog programa brige za mentalno zdravlje poduzetnika i obrtnika koji je započeo u svibnju ove godine.

Predavanje s temom "Kako spriječiti burnout" održat će se u ponedjeljak, 17. lipnja od 17:30 do 19 sati u prostorima Inkubatora.Kako spriječiti burnout

Osjećaj da smo preplavljeni, umorni, negativni može biti signal da idemo ka burnoutu. Razumijevanjem naših vlastitih signala koje nam šalje naše tijelo i živčani sustav da nam je previše te implementiranjem strategija brige za sebe možemo se oporaviti i napraviti našu vlastitu mapu koja nam služi za prevenciju burnouta. Svako naše stanje, pa tako umor, nemogućnost da se naspavamo, nemir,  sumnja u sebe, ima nam nešto za ponuditi i dati ako ga ne odbacimo. 

Na predavanju bavit ćemo se načinima brige za sebe, postavljanje zdravih granica u poslu, koliko naš trenutni posao odgovara našoj osobnosti i vrijednosti, da li nam treba više podrške od kolega, mentora ili nekih drugih resursa, te kako stvoriti i održavati balans između posla i privatnog života.


Predavanje će biti interaktivnog karaktera, a prijave nisu potrebne.


Besplatna savjetovanja ponedjeljkom

Od početka lipnja poduzetnicima i obrtnicima dostupna su i besplatna savjetovanja s fokusom na značaju očuvanja psihofizičkog zdravlja u sferi posla, postavljanju granica, razvoju pozitivne slike o sebi, temi autoriteta, vježbama disanja, načinima regulacije u stresnim situacijama i slično. Savjetovanja se održavaju svaki prvi ponedjeljak u mjesecu od 15:30 do 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP. Savjetovanje će se održavati individualno te će trajati po 45 minuta, a bit će moguće sudjelovati isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju željenog termina na info@rasi.hr.


Iduće savjetovanje održava se u ponedjeljak, 1. srpnja, a radi bolje organizacije, termin je moguće rezervirati do petka, 28. lipnja.O voditeljici

Za radionice i savjetovanja bit će zadužena savjetodavna terapeutkinja Petra Bulić. Petra je po struci magistra farmacije i medicinske biokemije. Završila je edukaciju za tjelesno orijentiranu psihoterapiju, članica je Hrvatske komore psihoterapeuta. Svoju privatnu psihoterapijsku praksu obavlja u Pazinu i Rijeci te u Rijeci radi kao asistentica u Centru za integrativni razvoj (institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju).

Comments


bottom of page