top of page

UPOZNAJTE KORISNIKE KOJI POTVRĐUJU NAŠU AUTENTIČNOST– OBRT HARMONIKA


U poduzetničkom inkubatoru trenutno djeluje nekoliko poduzetnika koji u uredima razvijaju svoje poslovanje, a povremeno koriste i multifunkcionalnu dvoranu koja, kako joj i sam naziv govori, ima više funkcija. Osim mogućnosti održavanja sastanaka, organizacije edukacija, coworking prostora i prilike za umrežavanje, u istoj se mogu održavati i satovi harmonike, a tu mogućnost koristi i David Beletić, koji se sviranjem harmonike bavi od svoje dvanaeste godine, a danas je vlasnik obrta Harmonika.

Svoju edukaciju započeo je pohađanjem privatnih sati u Kopru, a nakon 3 godine učenja počeo je javno nastupati na raznim susretima harmonikaša i natjecanjima kao što su susreti „Mercatorjev harmonikar“ i „Harmonika grand prix“. U zadnjih 7 godina, koliko nastupa javno, imao je preko 150 nastupa, a neki od najbolji rezultata su: 16. mjesto na svjetskom natjecanju u Austriji (2013.), treće mjesto na europskom prvenstvu u Attimisu kraj Udina (2014.), prvo mjesto na mađunarodnom natjecanju u Portorožu (2016.) te osvojena zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u Portorožu 2019. godine. Svoje znanje i iskustvo David prenosi na druge te školu harmonike održava i u Pazinu u našem inkubatoru.

Svjesni kako glazba može pozitivno utjecati na raspoloženje i produktivnost u radu, još je jedna prednost učenja sviranja harmonike, a to je - da se užanca ne zatare.


Više o radu obrta Harmonika i Davida možete pratiti na društvenim mrežama.


bottom of page