top of page

UPOZNAJTE NAŠE KORISNIKE – ALENKA KRIVIČIĆ JEDREJČIĆ, VLASNICA OBRTA "KAKO SI?"

Nedavno smo predstavili Davida Beletića, harmonikaša koji koristi prostore poduzetničkog inkubatora, a osim njega od ožujka je u jednom od ureda i univ.spec.clin.psych. Alenka Krivičić Jedrejčić, psihologinja i psihoterapeutkinja.

Alenka je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, specijalizirala Gestalt psihoterapiju pri Institutu IGW Wurzburg te kliničku psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Punopravni je član Društva gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske DGIPH, član Europske asocijacije za gestalt psihoterapiju EAGT i Europske krovne asocijacije za psihoterapiju EAP, Hrvatske psihološke komore i Hrvatske psihoterapeutske komore. Jedna je od osnivačica i trenerica Gestalt centra Homa Zagreb koja se bavi edukacijom Gestalt psihoterapeuta. Danas radi u privatnoj praksi „Kako si?“ u Pazinu, u kojoj se bavi razvojem pojedinca, grupa i organizacija. U svom dugogodišnjem psihoterapijskom radu razvija specifičan pristup klijentima i problemima orijentiran na osobni rast i razvoj. Osim individualne i grupne terapije, svoj rad primjenjuje i na području poslovnog savjetovanja, obrazovanja i intervencija u zajednici. Svaki je dan nanovo inspirira ljudski život i jedinstvenost svakoga od nas. Zajedničko istraživanje ljudskih duša i načina na koji su one satkane za nju je prekrasan posao koji nadahnjuje i ispunjava.


Tijekom rujna održat će edukaciju u poduzetničkom inkubatoru na temu „Komunikacija u radnom okruženju“ te se još uvijek stignete prijaviti. Sudjelovanje je besplatno, a ostalo je još 5 slobodnih mjesta.

bottom of page